Växel: 0920-24 70 50
Verkstad: 0920-24 70 51
Bilhall: 0920-24 70 54

Mån - Tors: 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 16.00

Bilförsäljning

Bilförsäljning hos Rondellens Bil AB i Luleå – det perfekta valet för dig som vill köpa bil hos en engagerad, kunnig och pålitlig återförsäljare. Hos oss är kunden i fokus och vi ser det som en förmån att få hjälpa dig att hitta en bil som är perfekt för just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi

Vi är auktoriserad återförsäljare av begagnade och nya bilar från Mitsubishi som är ett omtyckt bilmärke med många år i branschen. I vår moderna bilhall hittar du både personbilar och lätta lastbilar med hög kvalitet och säkerhet. Rondellens Bil AB i Luleå ställer höga kvalitetskrav på alla bilar i sortimentet – endast det bästa är gott nog åt våra kunder.

Trygg bilförsäljning hos Rondellens Bil AB

Att köpa bil är en viktig affär som ofta innebär en stor investering och som påverkar din vardag i stor utsträckning. Du vill naturligtvis att ditt inköp ska bli så lyckat som möjligt så att du kan ha glädje av bilen i många år.

När du vänder dig till oss på Rondellens Bil AB så rekommenderar vi att du först och främst funderar på vilka behov och önskemål. Nästa steg blir att jämföra olika, tänkbara bilmodeller samt deras priser.

Våra kunniga bilförsäljare vägleder dig gärna om du känner dig osäker och du får naturligtvis provköra någon av våra demobilar om så önskas.

Bilförsäljning - Köpa bil i Luleå

Personlig service med stor kundfokus

Rondellens Bil AB i Luleå är stolta över att ha kunnat leverera många bra bilar till nya samt återkommande kunder genom åren. Vi som arbetar här har mångårig branscherfarenhet och ett genuint intresse för bilar av olika slag. Hos oss får du ett personligt bemötande där vår förhoppning är att du ska känna dig både trygg och väl omhändertagen.

Kontakta oss

Vår bilhall, där vi sköter vår bilförsäljning, finns på Hertsövägen 11 i Luleå. Besök eller hör av dig till oss redan idag om du vill köpa bil!