Växel: 0920-24 70 50
Verkstad: 0920-24 70 51
Bilhall: 0920-24 70 54

Mån - Tors: 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 16.00
Sommaröppet vardagar 7-16 hela sommaren.

Bilverkstad

Letar du efter en erfaren bilverkstad i Luleå som kan hjälpa dig med det mesta som gäller bilar? Rondellens Bil AB har funnits i mer än 40 år vilket innebär att vi har erfarenhet av i princip alla bilproblem som kan tänkas finnas. Vi är specialiserade på Mitsubishi men är även verkstad för Mekonomen. Låt oss ta hand om din bil och se till så att den fungerar som den ska!

Vi är medlemmar i Motorbranschens Riksförbund och följer deras regler när det gäller bilreparationer. Hos oss kan du lämna in bilen för till exempel reparation och översyn. Om du känner att du behöver råd och tips kring skötseln av ditt fordon så delar vi gärna med oss av våra kunskaper.

Bilverkstad för bilreparation i Luleå

Auktoriserad bilverkstad för Mitsubishi

Rondellens Bil AB i Luleå är auktoriserad bilverkstad för Mitsubishi vilket innebär att vi är specialiserade på just det bilmärket. Det betyder att vi har specialutbildade bilmekaniker som har kompetens att ta hand om din ögonsten på bästa sätt. När vi utför en bilreparation på en Mitsubishi så använder vi alltid originalreservdelar samt specialredskap. Det här gör att du kan lita på att alltid få delar som passar din bil perfekt och att all service anpassas efter just din bil. Unna din bil Mitsubishi originalservice!

Professionella bilmekaniker med fokus på kunden

Vi sätter kunden i centrum och erbjuder tjänster som är fackmannamässigt utförda. Våra duktiga och erfarna bilmekaniker är serviceinriktade och mycket måna om att vara lyhörda för dina önskemål. Rondellens Bil AB har breda kunskaper om olika sorters bilproblem och en djup förståelse för hur de ska åtgärdas.

Modern bilverkstad med bilservice av högsta kvalitet

Vår moderna bilverkstad är fullt utrustad med allt som behövs för att kunna utföra bilreparationer. Vi kan till exempel erbjuda följande service:

  • Besiktning
  • Byte av motordelar
  • Lagning av stenskott
  • Däckbyte
  • Reparation av till exempel klimatanläggningar

Vi vill vara ditt förstahandsval när du ska välja bilverkstad för bilreparationer! Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om du vill veta mer om vår bilverkstad!